maandag 10 november 2014

laatste kaartavond

T'IS GEBEURD zou Eric Van Looy zeggen in 'de slimste mens' en inderdaad , de laatste grote kaartavond in de sporthal van de ontspanningskring Hoegaarden is een feit en de dag erna ook de laatste manche van het clubkampioenschap . We speelden die laatste dag toch nog met 23 tafels , al bij al niet slecht als men ziet dat elders met 13 of 14 tafels gespeeld word , de ambiance was iets minder dan andere keren , vooral toen een bestuurslid van de Tiense kaartverenigingen nog een minuut stilte vroeg voor ondervoorzitter André Guelluy die ons vier jaar geleden is ontvallen .
Er waren weer heel wat mooie prijzen te verdelen en uiteraard werden ook der winnaars van het interne bierkampioenschap in de bloemetjes én in het bier gezet gesponserd door brouwerij Hommelbier .
En zo is er ook een eind gekomen aan 25 jaar intens kaartgenot maar kaartclub Ontspanningskring Hoegaarden gaat nog niet op zijn lauweren rusten , maar richt nog 7 kaartavonden in op Dinsdagavond vanaf 3 MAART 2015 in het intussen wel gekende brasserie Kauterhof , Stoopkensstraat in Hoegaarden . Iedereen welkom , er kan daar gestart worden met kaarten tussen 18 en 20 uur met beperkt aantal deelnemers . TOT DAN !