maandag 10 november 2014

laatste kaartavond

T'IS GEBEURD zou Eric Van Looy zeggen in 'de slimste mens' en inderdaad , de laatste grote kaartavond in de sporthal van de ontspanningskring Hoegaarden is een feit en de dag erna ook de laatste manche van het clubkampioenschap . We speelden die laatste dag toch nog met 23 tafels , al bij al niet slecht als men ziet dat elders met 13 of 14 tafels gespeeld word , de ambiance was iets minder dan andere keren , vooral toen een bestuurslid van de Tiense kaartverenigingen nog een minuut stilte vroeg voor ondervoorzitter André Guelluy die ons vier jaar geleden is ontvallen .
Er waren weer heel wat mooie prijzen te verdelen en uiteraard werden ook der winnaars van het interne bierkampioenschap in de bloemetjes én in het bier gezet gesponserd door brouwerij Hommelbier .
En zo is er ook een eind gekomen aan 25 jaar intens kaartgenot maar kaartclub Ontspanningskring Hoegaarden gaat nog niet op zijn lauweren rusten , maar richt nog 7 kaartavonden in op Dinsdagavond vanaf 3 MAART 2015 in het intussen wel gekende brasserie Kauterhof , Stoopkensstraat in Hoegaarden . Iedereen welkom , er kan daar gestart worden met kaarten tussen 18 en 20 uur met beperkt aantal deelnemers . TOT DAN !




        

woensdag 22 oktober 2014

OP VRIJDAG 7 NOVEMBER ORGANISEERT KAARTCLUB ONTSPANNINGSKRING HOEGAARDEN VOOR DE ALLERLAATSTE KEER EEN GROTE KAARTAVOND IN DE SPORTHAL VAN HOEGAARDEN MET EEN SUPER PRIJZENPOT VAN 1750 €  EN 2DE , 3DE  en 4DE prijs aan tafel ( iedereen heeft dus prijs )

      INSCHRIJVING 12 € ( 4 consumpties inbegrepen )          AANVANG 20.15 uur .

                                   IEDEREEN WELKOM !


Het bestuur ging over tot de beslissing om


te stoppen met de grote kaartavonden in de sporthal wegens de steeds mindere belangstelling en de steeds hogere kosten .
We gaan ons in 2015 beperken tot de 7 kaartavonden op Dinsdag met beperkt aantal tafels , die nog steeds zullen doorgaan in brasserie Kouterhof !   

zaterdag 26 april 2014

De jaarlijkse zesdaagse kaartavonden in het Kouterhof zijn weer achter de rug , en ondanks dat het overal minder gaat , ook bij ons , met de kaartspelen , konden we toch een gemiddelde van 14 tafels tellen voor deze avonden en een totaal van 70 kaarters waarvan er 59 een prijs kregen doordat ze minstens 4x deelnamen .








De uiteindelijke uitslag luidt als volgt : 
                             
                                          1 . VANDENDRIES Willy uit Kortenaken .
                                          2 . HENDRICKX Jacques van Hoegaarden .
                                          3 . SERIN Jozef van Hoegaarden .
                                          4 . KOEKELKOREN Julien van Hoegaarden .
                                          5 . BUTTIENS Armand van Hoegaarden .

Een dikke proficiat aan de hoofdwinnaars , zij konden kiezen uit de rijke prijzentafel maar ook de anderen gingen met een prijs naar huis !    

Volgende afspraak op Vrijdag 16 Mei in de sporthal van Hoegaarden met een superpot van 1750 Euro en tellende voor het kampioenschap van het bierdorp ! ALLEN DAARHEEN !   

donderdag 13 maart 2014

Op de recenste kaartavond memoriam André Guelluy werd er een speciale prijs uitgereikt aan de beste Hoegaardse kaarter , deze prijs ging naar Henri Briqué één van onze trouwe kaartspelers van ontspanningskring Hoegaarden . U ziet de gelukkige links op de foto samen met bestuursleden . Ook de andere winnaars waren zeer tevreden met hun prijs !


  

vrijdag 7 februari 2014


En als derde evenement van 2014 richt Ontspanningskring Hoegaarden op Vrijdag 16 Mei opnieuw een kaartavond in met een superprijzenpot van 1750 €
 Dit klassement telt eveneens voor het kampioenschap van het bierdorp waarbij je een gewicht in bier kunt winnen !

KAARTLIEFHEBBERS  ALLEN DAARHEEN !
En na onze jaarlijkse memorial doen we verder met onze intussen tradioneel geworden Dinsdags kaartavonden in brasserie Kouterhof aan de Stoopkensstraat in Hoegaarden .
Op Dinsdagen 11 ,18 ,en 25 MAART en op Dinsdagen 01 ,08 en 15 APRIL met op Din
sdag 22 APRIL de prijuitreiking van dit klassement ter waarde van 1250 € .
Inschrijving telkens van 18 tot 20 uur . start 20uur 15 . 10 € ( 4 consumpties inclus )

ALLEN HARTELIJK WELKOM !

KAARTSEIZOEN 2014

Het nieuwe kaartersseizoen is weer gestart zo ook voor kaartersclub 'Ontspanningskring Hoegaarden ' dat nog steeds in de                 running is . 

We starten op Vrijdag 7 Maart 2014 met onze jaarlijkse kaartavond 'MEMORIAL ANDRE GUELLUY' ter ere van onze stichter , dat zijn we hem verplicht !
Zoals altijd is het gebeuren in onze vertrouwde sporthal aan de Tiensestraat die na de werken terug normaal te bereiken is en de prijzenpot is zoals steeds de moeite waard om naar Hoegaarden af te zakken !
ALLEN HARTELIJK WELKOM !